Inspirerende tur til Alpene

  Under mottoet: "Store muligheter for små bruk" arrangerer Småbrukarlaget en spennende og lærerik tur til Nice og Alpene til høsten. Du kan melde deg på allerede nå.

  Denne turen vil være en unik mulighet til å se og lære og - ikke minst - oppleve mye og få med seg ny inspirasjon hjem.

  Ressurstilpasset og økologisk

  Det er et omfattende og variert opplegg for en inspirasjonstur til Nice og Alpene, som Vestre Slidre Bonde- og Småbrukarlag nå presenterer, i samarbeid med Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

  Under temaet "Små bruk med store muligheter" er det lagt opp til et rikholdig program, der deltakerne får se på ressurstilpasset og økologisk landbruk og ulike måter for små bruk til å omsette varer og tjenester i markedet.

  Av programmet kan vi nevne:

  Andelslandbruk som omsetningsform, "Bondens marked", Inn på tunet og ulike former for samarbeid mellom småskalaprodusenter og kokker/restauranter. Her blir det rikelige muligheter til å se og lære av hvordan ulike produsenter i dette området har funnet gode løsninger, både hver for seg og i fellesskap.

  Gårdsbutikk gresskar oliven

  Turen går fra 26 oktober til 2 november 2013 og er åpen for alle med interesse for å lære mer om et ressurstilpasset, økologisk landbruk - inkludert folk med politisk og/eller administrativt ansvar innen denne sektoren.

  Reiseleder: Yvonne Tonnaer.

  Pris: kr. 7000,- pr person i dobbeltrom, kr. 8.400,- i enerom.

  Inkludert i turprisen er: Full pensjon med lokal mat, lokal transport, reiseleder/tolk, ekskursjoner.

  Påmeldingsfrist: 16 august.

  Maks. antall deltakere: 19.

  Deltakerne bestiller selv reise Oslo-Nice tur/retur.

  Det går an å forlenge reisen og å delta frem til og med torsdag.

  Mer detaljert informasjon og påmelding: yvonne.tonnaer@gmail.com, 613 43569/ 99 35 84 41 eller bente-fl@online.no, 9208 38 02

  Alpelandsby med blomstrende frukttre, steinhus og kirke

  Annonsører

  Samarbeidspartnere