Royalt design på øko-melk

Tines lettmelk fra Økologiske gårder kommer nå med nytt design med bilder fra Bygdø Kongsgård.

Kongsgården er én av 350 økologiske gårder som leverer melk til Tine. Gården var også blant de 117 melkeprodusentene som i år mottok sølvtine for å ha levert feilfri melk av ypperste kvalitet i 15 år.

Ny kartong og nytt besøkstun

– Derfor er vi ekstra stolte i dag når vi lanserer de nye kartongene for TineMelk fra Økologiske gårder, sa konsernsjef i Tine, Hanne Refsholt under lanseringen på Kongsgården denne uka.

Offentliggjøringen av det nye designet ble gjort i samband med åpningen av det nye besøkstunet på Bygdø Kongsgård, hvor blant annet statssekretær i landbruks- og matdepartementet, Hanne Maren Blåfjelldal, var tilstede for anledningen.

Bilder av folk og kyr

– De nye melkekartongene har bilder av alle de dyktige folkene som jobber på Bygdø Kongsgård og av kyrne som leverer den gode kvalitetsmelka, kunne konsernsjefen fortelle ifølge pressemeldingen fra Tine.

– Bygdø Kongsgård er ikke bare den største gården i Oslo, men også en av de aller, aller beste i landet, sa Hanne Refsholt. – I dag nyter seksti melkekyr et urbant landliv som gir oss frisk, økologisk kvalitetsmelk.

Kongsgården på Bygdø drives av Norsk Folkemuseum og har en historie som både klostergods og kongelig eiendom.

Se og forstå

En besøksgård i samarbeid med Tine er en gård der du som barnefamilie skal kunne se og lære om landbruket, melkeproduksjon og deler av Tines verdikjede.

– For oss i Tine er det viktig å bringe melkeproduksjonen nærmere folket. At forbrukerne skal forstå hvor kvalitetsmelka kommer fra og hva som skal til for å lage god melk, sier konsernsjef Hanne Refsholt.

Annonsører

Samarbeidspartnere