Termometer til alt

13.06.2014

Riktig temeratur gir god mat. Feil preparering kan ødelegge mange gode råvarer. Dette termometeret skårer høyt på nøyaktighet og hurtig avlesing, og er derfor godt kjent blant proffe kokker og matinteresserte.

Termometeret viser fra – 49 til +299 °C. Et nøyaktig og raskt termometer er et viktig instrument for emulsjoner, bakst, når du smelter sjokolade eller brygger øl, yster ost eller om du vil sjekke om kjernetemperaturen er riktig på kjøttet du steker. Det gjør også god nytte for seg når du skal varme mat eller tappe i badevann til de minste. Da slipper du å stikke fingeren i maten eller albuen i vannet. Det fås i mange spenstige farger og hører hjemme på et velutstyrt kjøkken. Det slår seg av selv etter bruk og litiumbatteriet har 1500 timers levetid. hasvold.no

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører