Verdens beste stavmikser

18.04.2013

Vi som liker å lage mat trenger noen maskiner på kjøkkenet. Spørsmålet er hvilken, hvor sterk, håndholdte, stasjonære eller multifunksjonelle. Helst bør du ha plass til å ha dem fremme på benken, da blir de brukt.

Utvalget er stort og det er ikke alltid det dyreste er det beste selv om du selvfølgelig også når det gjelder kjøkkenmaskiner stort sett får det du betaler for. Analyser ditt behov nøye før du anskaffer deg dyre maskiner. Har du først investert, blir de hos deg i mange år. Vi har funnet ut at vi ikke klarer oss uten en rimelig, gammeldags miksmaster og en liten kjøkkenmaskin. I begge tilfeller er ofte de rimeligste like bra som de dyre. Dessuten, for alle kokker; hobby- eller proffe, er en god stavmikser uunnværlig.

Spør du kokker og noen andre av oss andre vil de si at det finnes bare én stavmikser; Bamix. Stavmikseren er en over 50 år gammel oppfinnelse fra Sveits. Designet har vært nokså likt de siste 40 årene, og Bamix kan også repareres, noe som gjør at de fleste kokker blir gamle sammen med denne stavmikseren. Den lager majones på 30 sekunder og pisker skummet melk til krem på 10. Noen modeller kommer, etter oppfordringer fra kokker, med 5 cm ekstra på lengden. Det er kjekt hvis du skal ned i dype gryter. Andre får du med en liten beholder der du kan lage barnemat, dine egne krydderblandinger og mye annet.
Prisen er fra 1000 kroner. Alle kommer med 10 års garanti. En god investering og en uhyre populær presang! Du får den i velutstyrte kjøkkenbutikker. Kan også bestilles på nett, vi fant gode priser på whiteaway.no.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører