Vil du bli økodemonstratør?

Oikos – Økologisk Norge har siden 2001samarbeidet med en rekke produsenter av økologiske mat om å holde demo i butikk. Som økodemonstrator er du med og sprer kunnskap om økologisk matproduksjon, og bidrar til at kunder og butikkansatte får smaken på økologisk mat. Er du engasjert i økologi og kan tenke deg å bidra, kan dette være noe for deg.

Formidle kunnskap

Oikos trenger demopersoner som kan formidle kunnskap om økologisk mat og landbruk, og vise frem et utvalg av gode økologiske produkter i butikk. Som demoperson må du være positiv og imøtekommende, interessert i økologisk landbruk og mat, og du må like å snakke med mennesker. Du bør også ha kunnskap om matlaging og salg. Det er selvsagt en stor fordel hvis du har erfaring fra økologisk gård/produksjon selv. I tillegg bør du disponere bil.

Oppdragsbasert

Arbeidet med økodemo i butikk blir betalt per gjennomførte oppdrag og reisekostnader dekkes. Alle nye demopersoner må i tillegg delta på et introduksjonskurs i regi av Oikos, hvor vi fokuserer på økologisk produksjon og mat, markedsføring og kommunikasjon i butikk, matlaging, hygiene og ernæring.

Demoaktivitetene sprer seg utover vår og høst – fortrinnsvis i Østlandsområdet, men vi gjennomfører også aktiviteter i andre deler av landet.

Kunne du tenke deg å bli vår nye økodemonstratør?

Skriv noen ord om deg selv og send til prosjektleder Cathrine Andersen på epost: cathrine@oikos.no

Du kan også ta kontakt på telefon: 24 12 41 04 eller 905 51 295

Annonsører

Samarbeidspartnere