Økologisk snacks i NorgesGruppen

Glad i sjokolade og salte nøtter? Nå kan du kose deg med god samvittighet! Norges Gruppen lanserer i høst tre forskjellige økologiske snacksprodukter under merkenavnet Go Eco: peanøtter, cashewnøtter og mørk sjokolade.
Go Eco - også på lørdagskvelden

Endelig blir det både økologiske peanøtter og økologiske cashewnøtter å finne i dagligvarehandelen. Begge produktene er selvfølgelig dyrket uten bruk av kunstig sprøytemidler eller kunstgjødsel. Peanøtter modnes i en belg under jorden før de høstes og ristes i peanøttolje med litt salt. Cashew er frøene til steinfrukten casheweple og kommer opprinnelig fra Sør-Amerika. Produktet er kjent for sin søte og smøraktige smak.

Det er Norges Gruppen, som blant annet eier butikkene Centra, Ultra, Meny, Kiwi, Joker og Spar, som nå utvider sitt eget økologiske sortiment med tre forskjellige snacksprodukter.

Go EcoMørk sjokolade med dobbelt sertifisering

Under merkenavnet Go Eco lanserer Norgesgruppen også økologisk sjokolade. Sjokoladen inneholder 70 pst. kakao, og føyer seg inn i rekken av økologiske, mørke sjokolader på markedet.

Go Eco-sjokoladen er produsert etter økologiske regler, og er i tillegg UTZ-sertifisert. UTZ-sertifiseringen er etterhvert en velbrukt merkeordning spesielt på kaffe- og kakaoprodukter, og skal garantere for en sosialt ansvarlig produksjon.

Go EcoGjør økologiske produkter tilgjengelig

Norges Gruppen har etterhvert et variert utvalg av økologiske produkter under sitt eget merkenavn Go Eco. Merket inkluderer både ferskvarer, som egg og sitroner, og tørrvarer, som grønnsakshermetikk og bakevarer.

Go Eco skal bidra til å gjøre økologiske produkter enda mer tilgjengelige for forbrukerne i Norges Gruppens butikker. Produktene har seriedesign som gjør det enkelt å kjenne igjen produktene på tvers av kategorier.


Go Eco

Miljøansvar på konsernnivå

Norges Gruppen har et bevisst fokus på økologi, som en del av butikkonsernets miljøstrategi. Konsernet har et konkretisert mål om minst 15 pst årlig omsetningsvekst av økologiske produkter i sine butikker.

Les mer om Norges Gruppens miljøansvar her.

Annonsører

Samarbeidspartnere