29.10.2014

Regjeringen tillater genmanipulert mat

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft (H) har ifølge Bergens Tidende i dag godkjent de to genmodifiserte maistypene T 25 og NK 603 til mat og fôr. Maistypene er godkjent for import men ikke for dyrking i Norge. Oikos – Økologisk Norge reagerer sterkt på vedtaket.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 30. oktober: Konferanse om andelslandbruk, Skien

  Alle aktører som jobber med politikk, forvaltning og veiledning i landbruket inviteres til en konferanse som skal gi innsyn i utfordringer og muligheter for utvikling av andelslandbruk i Norge.
 • 30-31. oktober: Fagseminar om Miljømelk

  Seminar med tema bærekraftig melkeproduksjon. Bioforsk har sett på praksisen i både økologisk og konvensjonelt landbruk i Møre og Romsdal. Resultater fra dette omfattende prosjektet blir presentert i Molde 30-31. oktober.
 • 1. november: Open dag Sogn Jord- og Hagebruksskule

  Laurdag 1. november kl. 10 opnar Sogn Jord- og Hagebruksskule opp for ei innhaldsrik dag med aktivitetar for store og små. Det er nok ein gong elevane som står bak eit initiativ for å samla inn pengar til kampanjen Redd økoskulen!
 • 4. november: Workshop: Dyrking i barnehagen

  Inspirasjonsdag for barnehageansatte, foreldre og andre interesserte. Bli med på erfaringsutveksling og videreutvikling av arbeidet med å dyrke mat i barnehagens egen kjøkkenhage.
Se hele kalenderen
Magasinet Ren Mat

Annonsører

Samarbeidspartnere