05.03.2015

Kua som støttespiller for klimaet

- Kua er et viktig dyr i kampen mot klimaendringene, sa Anita Idel på seminaret "Ku og klima" på Litteraturhuset i Oslo 4.mars. - Å gi kua versting-stempel på grunn av metanutslipp blir å snu problemstillingen på hodet, sa hun.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 10. mars: Seminar. Økologisk i vinden -tanker fra Røros, Tyskland og Stockholm

  I Tyskland og Sentral-Europa er det en økende bevissthet rundt bruk av økologisk og lokal mat. Stadig flere forbrukere ønsker å vite mer om hvor og hvordan maten er produsert og hva den inneholder. Denne trenden begynner også å gjøre seg gjeldende i Norge. Hør mer om dette på ettermiddagsseminaret på Mære.
 • 5., 12. og 19. mars: 3-kvelders kurs i økologisk korndyrking

  Erfarne fagfolk holder kurs for deg som vil lykkes med omlegging til økologisk korndyrking.
 • 13. mars: Fagseminar om Den levende jorda

  Velkommen til spennende fagseminar om levende matjord på Blæstad. FN har utnevnt 2015 som det internasjonale jordåret og Oikos - Økologisk Norge ønsker derfor å sette fokus på viktigheten av en sunn og levende matjord og hvordan vi oppnår det. Vi vil også kåre og dele ut hedersprisen Årets meitemark.
 • 13.-15. mars: Fagseminar og Landsmøte

  Den 13.-15. mars 2015 er det duket for fagseminar og landsmøte i Oikos - Økologisk Norge. Vi ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen og håper på stor oppslutning og hyggelige dager sammen med representanter fra alle lokal-, fylkes-, og regionlag!
Se hele kalenderen
Magasinet Ren Mat

Annonsører

Samarbeidspartnere