24.10.2014

Kronerulling for økoskulen

- Vi ber nå om at alle som ønsker økologisk landbruk i Norge vil bidra med både penger og formidling av kampanjen. Vi må sikre at Sogn Jord- og Hagebruksskule får fortsette sitt viktige arbeid, sier lederen i skolens venneforening, Aud Slettehaug. - Hver eneste krone teller!

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 14. - 25. oktober: ØKOUKA i Nord-Trøndelag

  Nordtrønderne gjør det igjen - en ellevedagers uke, stappfull av kurs, inspirasjon og fagdager om økologisk landbruk og mat. Sjekk programmet og hold av dagene.
 • 30. oktober: Konferanse om andelslandbruk, Skien

  Alle aktører som jobber med politikk, forvaltning og veiledning i landbruket inviteres til en konferanse som skal gi innsyn i utfordringer og muligheter for utvikling av andelslandbruk i Norge.
 • 30-31. oktober: Fagseminar om Miljømelk

  Seminar med tema bærekraftig melkeproduksjon. Bioforsk har sett på praksisen i både økologisk og konvensjonelt landbruk i Møre og Romsdal. Resultater fra dette omfattende prosjektet blir presentert i Molde 30-31. oktober.
 • 1. november: Open dag Sogn Jord- og Hagebruksskule

  Laurdag 1. november kl. 10 opnar Sogn Jord- og Hagebruksskule opp for ei innhaldsrik dag med aktivitetar for store og små. Det er nok ein gong elevane som står bak eit initiativ for å samla inn pengar til kampanjen Redd økoskulen!
Se hele kalenderen
Magasinet Ren Mat

Annonsører

Samarbeidspartnere