Magasinet Ren Mat

Matomsorgspris til heløkologisk kjøkkensjef

Kjøkkensjef Bjørn Erik Vangen ved heløkologiske Fosen Folkehøgskole er blitt tildelt Matomsorgsprisen 2014. Vangen har sørget for Debio-godkjenning av ...

Supre vafler til ditt arrangement

Kjempegode, mettende og sunne vafler får du av vaffelrøra fra Toten Egg. De leverer nå en ferdig røre basert på økologiske kvalitetsråvarer. – Endelig en ...

Bronse-Ø til Scandic

18 av Scandics hoteller har nå Debios serveringsmerke i bronse. Det betyr at en million av kjedens hotellgjester kan velge mellom 23 økologiske produkter til ...

Danmark: Første sykehus med økologisk spisemerke

Regionshospitalet Randers er første sykehus i Danmark som har mottatt 'Det Økologiske Spisemerke'. Utmerkelsen er i bronse, som betyr at 30-60 prosent av maten ...

Arendal kommune har klart det!

- Det er først og fremst de entusiastiske medarbeiderne på storkjøkkenet som er å takke for det gode resultatet, sier prosjektleder Hans Birger Nilsen. Han ...

Doblet salg av økologisk mat i storkjøkken

Salget av økologisk mat i danske storkjøkkener nærmer seg én milliard kroner, ifølge en ny rapport. I tillegg blir flere og flere restauranter sertifiserte i ...

Enklere å kjøpe økologisk mat

En ny veiledning fra Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) gjør det enklere enn før å kreve økologisk mat i offentlige virksomheter.

Økologisk eggmasse tilgjengelig for storkjøkken

Første mai lanserte Norgesgruppen Go Eco-produktet økologisk eggmasse, laget på Toten eggpakkeri og utviklet på etterspørsel fra Forsvaret. Unil AS står for ...

Hundre prosent økologisk kjøtt i Gøteborg by

Gøteborg by satser på å bli først med å servere 100 prosent økologisk kjøtt i sine skoler og eldrehjem, skriver Krav.

SV: Halvparten av offentlige matinnkjøp må bli økologiske

- Å satse på økologisk landbruk er viktig fordi det handler om trygg og sunn mat, dyrevennlig produksjon og et landbruk som forvalter naturresurssene ...

Øko-Sjukeheim

– Jeg tipper vi er oppe i vel femti prosent økologisk, sier kjøkkensjef Tore Betten ved Tingvoll Sjukeheim til Aura Avis. Sikker er han ikke før han får ...

Mer øko-mat i offentlige kantiner

Det er gode utsikter til at offentlige virksomheter vil øke innkjøp av økologiske matvarer framover. Dette kom klart frem under et økologisk frokostseminar i ...

Annonsører

Samarbeidspartnere