Magasinet Ren Mat

Markedshjelp for produsenter

Oikos – Økologisk Norge har som et langsiktig mål å bli en viktig partner for økologiske småskalaprodusenter i salg og markedsføring av deres produkter. Vi arrangerer lokalmatseminar ulike steder i landet, og ønsker å være et bindeledd mellom økologiske produsenter og ulike salgskanaler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Inger Marthe Skyberg

Lokalmatseminar

 

 

"Hvordan lykkes som lokalmatprodusent?" Lokalmatseminar i Oslo

 

November 2011 gjennomførte vi et vellykket seminar i salg og markedsføring for småskalaprodusenter i Oslo, "Hvordan lykkes som lokalmatprodusent". Seminaret ble arrangert i samarbeid med Slow Food og det var over 40 deltakere.  

 

Se invitasjon her.

Se program her.

 

Les Kulturverk.com sine refleksjoner om seminaret.

 

I 2012 ønsker vi å øke satsingen på området gjennom tre nye lokalmatseminar samt markedshjelp til lokalmatprodusenter.

 

 

"Korleis lukkast som lokalmatprodusent", lokalmatseminar i Bergen mars 2012

 

Den 16.mars ble konferanselokalene til Rica hotell Bergen fylt til randen av lokalmatprodusenter, ivrige etter å lære mer om markedsføring, distribusjon og salg. Seminaret ble arrangert av Bondens marked og Oikos - Økologisk Norge i samarbeid med Matmerk. Les mer

 

Se invitasjonen her.

Se programmet her.

  

 

Lokalmatseminar i Stavanger og Tromsø

Høsten 2012 vil vi arrangere nye lokalmatseminar i Stavanger og Tromsø. Følg med på nettsiden for mer informasjon.

 

 

Markedshjelp for lokalmatprodusenter

 

Er du økologisk lokalmatprodusent og vil prøve ut et produkt, har overskuddsprodukt, eller er ny som produsent? Eller har du en restaurant, spesialbutikk eller liknende og ønsker nye produkt?

Oikos ønsker å være et bindeledd mellom produsent og ulike salgskanaler. Ta kontakt og vi vil hjelpe deg så godt vi kan!

 

 

Kontaktpersoner

 

Markedsrådgiver Marte von Krogh, marte@oikos.no/24 12 41 04

 

 

Kommentarer:

Annonsører

Samarbeidspartnere