25.04.2017

Prismatch: økologisk til samme pris

Handleriet.no i Bærum er en nykommer blant supermarkedene på nett. De satser spesielt på grønnsaker og på økologisk mat. Deres økologiske utvalget vokser, og nylig lansert de prismatch på 40 økologiske produkter mot tilsvarende produkter hos Rema 1000. Forskjellen fra en tradisjonell prismatch er at Handleriet.no ikke bare matcher prisen på et identisk produkt, men med et tilsvarende økologisk produkt.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 30. april: Kjøkkenhagekurs, Oslo

  Oikos Oslo og Akershus Fylkeslag inviterer til kurs med tittel: "Erfaringer fra gravefri hage: Mindre arbeid og større avling.»
 • 7. mai: Kuslipp, Bygdø Kongsgård

  Hvert år slippes kuene på Bygdø Kongsgård ut på sommerbeite og du er hjertelig velkommen på besøk. Det er et herlig skue å se hvor glade kuene blir når de kommer ut på beite.
 • 9. mai: Praktisk kurs i tomatdyrking-2, Oslo

  Permakultur Oslo og Omegn Lokallag inviterer til praktiskkurs om tomatdyrking med Gunn Marit Hals Apeland. Kursene tar for seg hvordan man bør stelle plantene, tolke bladene, knipe tyver, tynne blomster ved behov, ta frø, og alt det der. Kurset arrangeres over tre kvelder: 14.mars-9.mai-15.august
 • 14. mai: Kjøkkenhagekurs, Oslo

  Oikos Oslo og Akershus Fylkeslag inviterer til ekstra kurs: "Erfaringer fra gravefri hage: Mindre arbeid og større avling.»
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere