20.01.2017

Oikos sier nei til avvikling av økomålet

Oikos – Økologisk Norge oppfordrer Stortinget til å holde fast ved eller styrke de politiske målene for økologisk produksjon og forbruk, for å sikre en trygg og forutsigbar utvikling av økologisk produksjon og marked i Norge. Dette fremmet styreleder Jostein Trøite og daglig leder Regine Andersen for Stortingets næringskomité på høringen om Landbruksmeldingen i går.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 20. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Oslo

  Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst", i samtale med Vidar Sem. Egge har tidligere skrevet bøkene Frihetens vilkår og Levende økonomi. Michael de Vibe fra folkehelseinstituttet og Dag Blakkisrud , leder i Biodynamisk forening og representantskapet i Camphill, vil også delta i samtalen.
 • 19.-21. januar: Kurs i andelslandbruk. Aurland/Ås

  Sogn Jord- og Hagebruksskule, NORSØK, Landbruk Nordvest SA og Oikos – Økologisk Norge har gått sammen om å tilby et innholdsrikt kurs i andelslandbruk. Kurset går over tre samlinger, to i Aurland og èn på Ås/NMBU.
 • 25. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Trondheim

  Litteraturhuset i Trondheim, Sellanraa Bok &Bar kl. 1900. Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst" i samtale med høyesterettsadvokat Cato Schiøtz. Schiøtz er medlem av Landsbystiftelsen Camphills hovedstyre og en av initiativtagerne til bokprosjektet.
 • 25. - 26.januar: Nasjonalt økomelkseminar. Stjørdal

  Foregangsfylket for økologisk melk og kjøtt, Norsk Landbruksrådgiving, TINE og fylkesmennen i Trøndelag og Norsk Landbruksrådgivning ønsker velkommen til nasjonalt økomelkseminar i anuar 2017
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere