20.01.2017

Oikos sier nei til avvikling av økomålet

Oikos – Økologisk Norge oppfordrer Stortinget til å holde fast ved eller styrke de politiske målene for økologisk produksjon og forbruk, for å sikre en trygg og forutsigbar utvikling av økologisk produksjon og marked i Norge. Dette fremmet styreleder Jostein Trøite og daglig leder Regine Andersen for Stortingets næringskomité på høringen om Landbruksmeldingen i går.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 25. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Trondheim

  Litteraturhuset i Trondheim, Sellanraa Bok &Bar kl. 1900. Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst" i samtale med høyesterettsadvokat Cato Schiøtz. Schiøtz er medlem av Landsbystiftelsen Camphills hovedstyre og en av initiativtagerne til bokprosjektet.
 • 25. - 26.januar: Nasjonalt økomelkseminar. Stjørdal

  Foregangsfylket for økologisk melk og kjøtt, Norsk Landbruksrådgiving, TINE og fylkesmennen i Trøndelag og Norsk Landbruksrådgivning ønsker velkommen til nasjonalt økomelkseminar i anuar 2017
 • 23. - 27. januar: Innføringskurs i ysting. SJH Aurland

  Innføringskurs i ysting av rå mjølk med Pascale Baudonnel. Kurset gir deltakarane grunnleggande kunnskap om ysting av rå (upasteurisert) mjølk. Det passar for alle med interesse for ysting. Kurset gir grunnlag for å gå vidare på modulkurs i ysting som er retta mot dei som vil etablera ysteri.
 • 27. januar: Skolehageseminaret 2017, Høgskolen i Oslo og Akershus

  På seminaret vil du få vite mer om hva som rører seg i skolehagemiljøet rundt om i landet, få med deg noen tips og triks til egen skolehage - og i tillegg til å bli kjent med andre med samme interesse. Inspirer andre - og bli inspirert!
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere