Økofestival med Vinni og stortingspresidenten

Helgen 17.-19.august er det duket for den femte økofestivalen i Sande. Stortingspresident Dag Terje Andersen åpner og Vinni underholder. Det er også økomarked, barneaktiviteter og variert matservering. Oikos Sande arrangerer kjøkkenhagekonkurranse!

Øko-kommunen Sande i Vestfold

Sande kommune er et forbilde for andre kommuner. De har 24 % økologisk landbruksareal, 60 % av maten i SFO er økologisk og Sandetun sykehjem er Debiosertifisert. - For alle som trenger inspirasjon til å jobbe videre for utviklingen av økologisk landbruk og forbruk i Norge er Sande virkelig stedet å besøke, sier Maiken Sele i Oikos - Økologisk Norge. Til helgen er det økofestival med over 30 utstillere på økomarked, samt masse hyggelige aktiviteter for barn.

 

Smoothiesykling, bondegård og hønebingo

Oikos er tilstede både med folk fra lokallaget og fra hovedkontoret. Vi har med oss smoothiesykkelen, kom innom oss og få noe godt og næringsrikt å smake på om du besøker festivalen! Det er mange flere aktiviteter for barn sånn som hønebingo, 4H-bondegård, kaninhopping og konkurranser.

 

Eventyrlig og naturlig, med kjøkkenhagekonkurranse og vin- og ostekveld!

Årets tema spiller på det ”eventyrlige”. De besøkende får møte prinsessa, de syv bøndene og heksa både lørdag og søndag. Det er danseforestillinger ved unge og eldre, og naturlig nok kjøkkenhagekonkurranse ved vårt lokallag Oikos Sande - meld deg på innen 14.august, mer info her. Oikos Sande er også vert for vin- og ostekveld fredag 17.august, se mer om det her.

 

Se hele programmet for Økofestivalen 17.-19.august her!

Annonsører

Samarbeidspartnere