Miljøvennlige nytelser på Oslo Miljøfestival

Velkommen til miljøtorg i Sofienbergparken i Oslo på lørdag! Her kan du bytte ut engangsgrillen og den vanlige grillpølsa med lønnsom og praktisk flerbruksgrill og smaksrik økologisk grillmat.
 

 
Oslo miljøfestival braker løs lørdag 2. juni! Lyden fra sauene fra Bogstad gård på bytur, smaken av nydelig mat fra Bondens marked i Birkelunden, og duften av nygrilla økopølser fra Miljøtorget er bare noe av det du kan oppleve. - På lørdag blir det en sann nytelse å være miljøvennlig! sier Kristina Alnes i Oikos, som du kan kjøpe økopølser av.


Se hele programmet.

 

Oikos – Økologisk Norge samarbeider med Bydel Grünerløkka og Kim Kolstad fra Mindre Søppel om miljøvennlig og økologisk grilling. Det vil blant annet være mulig å kjøpe pølser fra Grøstad Gris med økologiske lomper fra Hemsedal flatbrødbakeri, og en flerbruksgrill om du vil grille de selv.

 

 Pølser på grillen Øya 2010

Kan vi friste med en økologisk pølse? Foto Oikos 

 

Samme dag er det Bondens Marked med mange herlige økologiske produkter, godt plassert i Birkelunden. Der skal blant annet Røisilien Bigård selge økologisk sennephonning, Naturkjøtt selge økologiske burgere og Gammelgården Lysklæt frister med økologisk bratwürst og svinefillet.

 

Miljøfestivalen har også laget en Grønn Guide til Oslo, som er en enkel oversikt over miljøvennlige tiltak i Oslo. Deler av Oikos sin Økoguide for Oslo er lagt inn i Grønn Guide. For hele økoguiden se renmat.no.

 

Oslo miljøfestival markerer Verdens miljødag i Oslo og er et samarbeid mellom Grønn Hverdag og Oslo kommune. Les mer om festivalen.

 

Annonsører

Samarbeidspartnere