Snowboard-VM serverer økologisk mat til tusenvis

Oikos – Økologisk Norge samarbeider med Snowboard-VM om servering av økologisk mat til både publikum, utøvere og frivillige. Snowboard-VM har også inngått et samarbeid med ICA, som leverer økologiske varer fra sitt I Love Eco-sortiment. – Det er utrolig bra at Snowboard-VM satser på økologisk matservering i så stor skala. At de i tillegg har en sterk miljøprofil viser at de har en helhetlig tankegang bak sitt arrangement, sier Kari Tande Hansen, prosjektmedarbeider i Oikos.

Folkefest i februarSnowboard-VM (WSC 2012) går av stabelen 16.-19.februar i Oslo. Snowboard-kjørere fra hele verden skal gjøre sine spektakulære "tricks" i Oslo Vinterpark (Wyller) og i Holmenkollen. Omlag 200 utøvere fra 30 land deltar på arrangementet, og det ventes flere tusen tilskuere hver dag. WSC 2012 legger opp til å bli en sportslig, spektakulær folkefest!

 

Keep it green

 

keep it green

Foto: WSC 2012WSC 2012 satser grønt i alle ledd, og selvfølgelig serveres og selges økologisk mat på arenaene. Oikos er med å organisere øko-satsningen. I tillegg samarbeider WSC 2012 med renovasjonsetaten i Oslo omkring søppelhåndtering, mens Ruter sørger for at alle tilskuere blir transportert kollektivt til og fra arrangementet.


Oikos stiller også med et Miljøtelt i Oslo Vinterpark, hvor vi sammen med blant annet Miljøagentene og ForMat skaper en hyggelig, miljøvennlig "hang-out" arena for publikum!

I love ICA

i love eco

Foto: Handelsbladet FKICA har gått inn som sponsor av økologisk mat under SWC 2012. Som sponsor, gir ICA omkring 15 000 økologiske porsjoner fra sin kvalitetsserie I Love Eco. - Snowboardere er livsnytere, så for oss smaker dette sponsoratet ekstra godt. Vi har hundrevis av munner å mette allerede nå i riggefasen, og når publikum strømmer til skal det organiseres store mengder mat og drikke. ICAs I Love Eco-serie gjør det enkelt for oss å skaffe all økologisk mat fra samme sted. At de i tillegg gir oss varene gratis, gjør oss veldig takknemlige, sier Henning Andersen, daglig leder i SWC 2012 til Dagligvarehandelen.

Snowboard Village i Oslo sentrumI tillegg til arrangementene i Oslo Vinterpark og Holmenkollen, skaper SWC 2012 en "Snowboard Village" i Spikersuppa fra 15. til 19. februar. Her blir det storskjerm, aktiviteter, små konserter, billettsalg og - selvfølgelig også her - salg av økologisk mat. Snowboard Village har gratis inngang, og også her vil Oikos være tilstede for å tydeliggjøre VM-mesterskapets satsning på økologi.


Mer info om SWC 2012 finner du her.

Annonsører

Samarbeidspartnere