Oikos Agder

  Bor du i Agder-området? Interessert i ekte mat fra et rent landbruk? Da er kanskje Oikos Agder er noe for deg.

  Ta gjerne kontakt med oss om du har lyst til å være med og bidra på et prosjekt eller et enkelt-arrangement for å gjøre økologisk mat og livsstil mer kjent! Vi har stands/arrangement bl.a. på Verdens Miljødag 5. juni i Kristiansand og i august på Åpen Økologisk Gård på Krossan Gård utenfor Mandal og på Myrane andelslandbruk øst for Kristiansand.

  ØKOUKA

  Denne høst arrangerer vi ØKOUKA for første gang i Agder. Vi planlegger flere arrangement med fokus på økologisk mat for både produsenter og forbrukere i begge Agder-fylkene. Det blir kurs, seminarer, åpen økologisk gård og mye annet. ØKOUKA blir arrangert i uke 39 med kick- off i Hakkebakkeskogen i Dyreparken søndag 25.9. Programslipp for ØKOUKA i Agder er 8. august. Mer info om ØKOUKA finner du her: http://www.okouka.no

  I høst skal vi bla arrangere kurs i fermentering. Abonner på Grønt Senters månedlige nyhetsbrev: http://grontsenter.no/ så er du sikret informasjon om hva som skjer/arrangeres der.

  Har du forslag til andre aktiviteter? Har du et tema du gjerne vil lære mer om og som vi sammen kan lage et møte/kurskveld om? Vi vil gjerne høre fra deg.

  Oikos Agder på stand. Foto Marit WrightHilde Finckenhagen og Gro Jareid på stand for Oikos Agder. Foto Marit Wright

  Oikos Agder på stand på Dømmesmoen i Grimstad

  Ta kontakt:

  Sunniva Cristina Bragdø-Ellenes, leder

  Telefon: 95811144

  Epost: bragdo.ellenes@gmail.com

  Oikos Agder sitt program for 2016 kommer som nedlastbar pdf her

  Annonsører

  Samarbeidspartnere