Årsmeldinger

  Her finner du årsmeldingene fra Oikos-Økologisk Norge der du blant annet kan lese om de økologiske høydepunktene og mediesaker fra året som gikk, bli kjent med prosjektene våre og det politiske arbeidet, se oversikt over medlemsorganisasjonen, landsstyret, ansatte og samarbeidspartnere og avslutte med årsberetning og regnskap. Lagene våre utgir sine egne årsmeldinger. De ligger også i undermappen Styringsdokumenter.  Årsmelding for 2016 her

  I denne årsmeldinga kan du lese mer om hvordan Oikos arbeider for å styrke økologisk produksjon og forbruk gjennom dialog med myndighetene, samarbeid med næringen og kommunikasjon med forbrukere. Du kan også lese om det rike mangfoldet av aktiviteter i organisasjonen landet rundt.


  Årsmelding for 2015 her
  Årsmelding for 2015 bærer preg av at 2015 var FNs internasjonale år for jord (International Year of Soils). Som vanlig finner du høydepunktene fra måned til måned, oppsummering av medieåret og presentasjon av våre prosjekter. Vi skriver også litt om det viktige politiske arbeidet som gjøres i regi av Oikos, og satsingen på genressurser og mangfold. Vil du lese mer om FNs jordår finner du det på FAOs hjemmeside her


  Årsmelding for 2014 her
  To av sakene som utpeker seg, er dobling av medlemsantallet vårt og tre store forskningsrapporter som gir tydelige indikasjoner på at økologisk mat har mange fortrinn når det gjelder riktig ernæring og god helse.


  Årsmelding for 2013 her
  Denne årsmeldinga forteller hva Oikos har gjort for å få fart på den økologiske utviklinga i 2013. Et høydepunkt var paneldebatten i et fullpakket Litteraturhus i Oslo om en økologisk framtid, med representanter for alle de politiske partiene.


  Årsmelding for 2012 her
  I 2012 steg salgstallene for økologiske varer til nye høyder. Aldri har etterspørselen etter økologiske egg, barnemat, meieriprodukter og kjøtt vært så høy. Restauranten Maaemo fikk to Michelinstjerner, og ble dermed Norges suverent beste restaurant. Her serveres de deiligste retter basert på råvarer av ypperste kvalitet, alt sammen økologisk eller vilt. På festivaler og sportsarrangementer blir økologisk stadig mer selvfølgelig. Økologisk er i ferd med å ta av! Hva har skjedd?

  Annonsører

  Samarbeidspartnere