Muffins med blåbær og tyttebær

27.08.2014

Blåbærmuffins er en klassiker, men ha i tyttebær også. De er syrlig og gode i de søte muffinsene. På bakeriet hos Maschmanns på Skøyen tenker de stort, så her får du deres spesielle og gode oppskrift nok til et helt bursdagsselskap. Alle råvarene er økologiske.

Ca 40 stk

750 g rårørsukker
5 hele egg
9 eggehviter
1 kg hvetemel
3, 5 dl melk
1, 5 dl honning
10 g salt
4 ts bakepulver
3, 5 dl solsikkeolje
tyttebær og blåbær

• Pisk de hele eggene, eggehvitene og sukker til en luftig eggedosis.

• Ha i honning, olje og melk og miks dette sammen.

• Ha i de tørre ingrediensene og rør sammen til du har en jevn og fin røre, ikke rør for lenge. Ha i bærene til slutt.

• Fyll halvfullt i former og stek på 160 grader i ca 15-20 min. Bruker du mindre former skal de steke kortere.

Vil du lage mindre oppskrift, del på 3 og rund oppover.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører