Kokoskuler

08.12.2013

I Ren Mat står det mindre agavesirup enn her. Vi synes de blir litt "tørre", se selv hva du synes og ha litt mer sirup i om du mener det blir bedre.

KOKOSKJERNE

3 ss kokosfett
8 ss revet kokos
3 ss agavesirup
1 ss sukrinmelis
½ ts vaniljepulver

• Smelt kakaomasse og kakao­ smør i vannbad.
• Rør inn sukrinmelis, agave­ sirup og vaniljepulver.

SJOKOLADETREKK

50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
½ ts vaniljepulver
1 ss sukrinmelis
2 ss agavesirup

• Ha alt i en bolle og rør godt. Det er viktig at kokosen er så fersk og ”saftig” som mulig, ellers kan de bli litt tørre. Sett kaldt.
• Når massen har stivnet litt kan du forme små kuler som du setter i fryseren.
• Når kulene er helt stive dyp­per du dem i sjokoladen og legger dem tilbake på brettet og setter dem i fryseren igjen. Gjenta prosessen et par ganger for å få et tykkere lag med sjokolade rundt kulene.
• Ta dem ut av fryseren når de har stivnet og oppbevar dem kjølig.
• Du kan bruke samme frem­gangsmetode og i stedet fylle kulene med marsipan. Oppskrift finner du her.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører