Sitronfromasj

05.11.2012

Sitronfromasj uten fløte etter en kraftig middag er en forfriskende og lett dessert. Hvis du vil lage denne på julaften går det godt an å gjemme en skåldet mandel i sitronfromasj også!

5 egg, økologiske
2 dl sukker, økologisk
4 sitroner, økologiske
4 plater gelatin

• Løs opp gelatinen, følg anvisningen på pakken.
• Ha revet skall og saft fra sitronene i den oppløste gelatinen. Pisk godt.
• Visp eggedosis av eggeplommer og sukker og hell eggedosisen i den oppløste gelatinen/sitronsaften, litt av gangen, mens du rører forsiktig, men lenge nok til at de blir godt blandet. Bruk en slikkepott.
• Stivpisk eggehvitene og skjær disse forsiktig inn med slikkepotten til slutt.
• Ha i en bolle, og sett kaldt i 2-3 timer.
• Riv litt sitronskall over som pynt før servering.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører