Fisk i folie

29.04.2012

Dette er en lettvint og god måte å tilberede fisk på grillen. All gode smaker fra både fisk, grønnsaker og skalldyr beholdes i folien. Fisken koker i sin egen kraft så ekstra saus er unødvendig.

4 store fiskefileter, uten skinn og ben
salt og pepper
4 ss smør
1 gulrot, i tynne strimler
1 persillerot, i tynne strimler
1 purre, i tynne strimler
12—16 blåskjell, andre skjell eller skalldyr
4 sitronbåter
ca. 1 dl hvitvin
aluminiumsfolie

Riv av store stykker aluminiumsfolie og legg dem sammen så det blir ekstra tykt.
Legg i smør.
Dryss salt og pepper på fisken.
Fordel grønnsaker, evnt. blåskjell og/eller skalldyr med en sitronbåt på toppen. Hell på hvitvin og pakk folien godt om fisken.
Legg pakkene med skjøten opp i en langpanne og bak fisken i stekeovn på 200 grader eller legg den på grillen.
Sjekk om den er ferdig etter 10-15 min. avhengig av hvor mye du har i pakken.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører