Fiskekaker med råkostsalat

06.09.2016

Fiskekaker er enkelt å lage selv, og skikkelig bra hverdagsmat. Poteter, råkostsalat og fiskekaker på tallerken er en god kombinasjon.



4 pers

500 g fisk uten skinn og bein
2 klyper havsalt
1 eggeplommer
1 ss potetmel eller maisenna
1–1 ½ dl krem fløte

• Legg fisken en liten stund i fryseren før du starter. Del den så i biter og kjør den noen runder i matmikseren sammen med salt.

• Ha i eggeplommen og melet og kjør noen runder så det blander seg.

• Tilsett kald fløte i en tynn stråle og kjør til massen er jevn.

• Sett bollen i kjøleskapet ca. 15 minutter så den får satt seg.

• Imens lager du en salat av revne grønn­ saker i en god rømme/majonesdressing. Ha gjerne i litt revet eple også.

• Varm en panne med rikelig med godt smør, form fiskekakene med rene, våte hender og stek dem gylne på begge sider, ca. 4­5 min. på hver side.

• Server med stekte eller kokte poteter til.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører