Laks med basilikum og erter

12.04.2012

Du finner økologisk oppdrettslaks i utvalgte kjedebutikker. Bruk gjerne selvfisket annen rød fisk.



ca 800 g renskåret laksefilet, i stykker
1 potte basilikum
2,5 dl fløte
1 pose frosne, grønne I love ECO erter
salt, pepper, smør/olje til steking

• Stek fisken noen minutter i panne eller ovn. Salt forsiktig
• Kok så vidt opp ertene i litt vann. Sett til side.
• Klipp opp basilikum i kjøkkenmaskinen og kjør et par runder.
• Kok opp fløten og hell denne langsomt over basilikumen.
Kjør til jevnt.
• Hell dette tilbake i fløtegryten og hold varm. Skal ikke koke, da forsvinner mye av basilikumsmaken.

Ha ertene i sausen. Legg på tallerkener og pynt med fersk basilikum.
Bruker du økologisk basilikum trenger du mindre mengde.
Smak deg frem. Godt tilbehør er Fjellmandelpoteter eller Ringerikspoteter og en god, grønn salat.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører