Lyst på fisk…

11.10.2013

Det har lett for å bli litt mye kjøtt, pizza og pasta. Alltid godt - og ganske lettvint. Denne fiskeretten er ikke vanskelig, den er rask, sunn og super god.

700 g torskefilet, uten skinn og bein
salvie
4 skiver skinke (kan sløyfes)
• Sett stekeovnen på 160 °C.
• Del torsken i porsjonsstykker.
• Legg et salvieblad på hvert torskestykke og surr spekeskinke rundt.
• Legg stykkene på brett med bakepapir og stek midt i stekeovnen til fisken er ferdig,  8-10 min.

Couscous
3,5 dl vann
2 dl couscous
8 cherrytomat
1 gulrot
1 skive kålrot
neve bladpersille
neve basilikum
2 ss epleeddik eller
saften fra 1/2 lime
3 ss olivenolje
salt, pepper
• Kok opp vannet, hell i couscous og la det svelle under lokk i ca. 5 minutter.
• Del cherrytomatene i to, og skjær gulrot og kålrot i terninger.
• Finhakk persille og basilikum, bland alt i couscousen sammen med det syrlige og olje.
• Smak til med salt og pepper.

Soyasmørsaus
1 stk sjalottløk
100 g smør
4 ss soyasaus
• Finhakk sjalottløk og ha i en kasserolle med smør.
• Smelt smøret og la det bli brunt. Ikke svi løken!
• Rør inn soyasaus.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører