Sinte, gode reker

15.04.2012

Forsøk å erstatt scampi med reker som smaker mer, forskjellige skjell, sjøkreps, hummer og krabber. I nesten alle oppskrifter der scampi er råvaren kan du med hell bruke annen sjømat i stedet.

Så mange reker du trenger
Rikelig med olivenolje til steking
2 knuste, tørre piri–piri, eller
1 hakket frisk chili
½ sitron, saften av
Maldonsalt

• Ha olje i en varm panne.
• Stek rekene, skrelte eller uskrelte, sammen med piri–piri et lite minutt.
• Klem ut sitronsaften og strø litt fingersalt over.
• Ha litt mer god olje over før servering.

Har du et stekebrett eller panne som egner seg, er dette spennende utemat, enten over grillen, bålet eller primusen.

Les hvorfor du bør unngå å kjøpe scampi her.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører