Stekt ris

27.08.2016

Dette er grei mat, laget med ingredienser du som regel har i skapet. Utelat reker eller kjøtt hvis det passer for deg. Barna digger dette uansett!

rismix fra Änglamark
reker
2 egg
½ pakke spirer
1 beger mais
1 beger erter
1 neve sukkererter
1 chili, finhakket

• Kok opp risen som anvist på pakken, nok til 4 pers.

• Lag eggerøre av eggene.

• Snitt sukkerertene, finhakk chilien og skrell rekene.

• Ha den ferdigkokte risen i en gryte eller stor stekepanne med rikelig med god olje. Stek den litt, rør
godt og pass på at den ikke fester seg i bunnen.
• Hell laken av erter (du kan også bruke frosne) og mais og ha i dette sammen med chili. Bruk mindre hvis den er veldig sterk, eller litt paprika. Bland og varm opp før du tilslutt har i eggerøren og rekene.

• Varm opp alt, men ikke stek for hardt, da krymper rekene. Ha en skvett soyasaus i og rør forsiktig. Server med ekstra soyasaus til hvis noen vil ha det. Spirer har du på helt til slutt.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører