Lunken gulrot

29.02.2016

Det tar deg et par minutter å tilberede og er et perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk. Når du varmer opp gulrøttene med fett, som en god olivenolje og litt godt smør, blir det lettere for kroppen å ta opp næringsstoffene i gulrøttene.


6 store gulrøtter
20 sukkererter
½ rød chili
salt og litt pepper god olivenolje

• Skrell gulrøttene eller vask dem godt. Bruk potetskrelleren til å lage lange flak av røttene. Ikke bruk kjernen.

• Ha olje i en wok- eller steke- panne, varm opp, og ha gulrotflakene, sukkerertene og finhakket chili i pannen.

• Vipp pannen rundt så oljen fester seg til grønnsakene. Skal kun freses ett minutts tid.

• Strø litt salt og støtt pepper over og server.

Passer til: Fisk og fiskekaker, kylling og annet kjøtt.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører