Pasta med løvetann og skvallerkål

15.06.2016

Mye mat er gratis. Skvallerkål og løvetann er herlige i pasta. Takk til Dag Tjersland for oppskriften, som du også ...

Pasta til nattens dronninger

26.02.2016

Sugo alla puttanesca er det italien­ske navnet på denne pastaretten som skal være salt og rive litt i systemet. En ...

Skinke og makaroni i form

27.08.2014

Før hadde man ofte en hel skinke som det ble spikket og spist av hele sommeren. Vi gledet oss til de siste tørre ...

Bønnepasta

23.08.2014

Glutenfri og næringsrik pasta basert på bønner blir stadig mer vanlig. Dette er ikke bare et sunt alternativ for dere ...

Hjemmelaget lasagne

13.04.2013

Favorittmat! Lasagne scorer nok fremdeles høyt på listen over livretter. Men skal vi anta at flere etter hvert velger ...

Ravioli i oksehalesuppe

21.09.2012

Hjemmelaget ravioli, fylt med høstens siste sopp; trompet- og traktkantareller, er en kraftfull og smakfull rett som ...

Vill pasta

21.09.2012

De små indrefiletene fra hjort, rein eller rådyr bør serveres med andakt. Her er en utradisjonell og herlig oppskrift ...

Kantarellpasta

03.08.2012

Akkurat NÅ er tiden for sommerens aller beste pastarett! Raskt og smakfullt. Suverent om du har plukket kantarellene ...

Spagetti med tomater

12.06.2012

Det enkleste er ofte det beste! Bruk søte sommertomater for alt de er verdt og server dem ganske enkelt med en god olje ...

Pestopasta

21.09.2012

Hvis du har vært i Genoaområdet i Italia og spiste pasta med pesto, vet du akkurat hvordan den skal smake.

Rekepasta

22.03.2012

Alltid lurt å ha et lite forråd av nødproviant; litt pasta i skuffen, reker i fryseren, en persillekvast i vinduet, ...

Hjemmelaget pastasaus

15.04.2012

Spagett med kjøttsaus står på menyen i de tusen hjem. Hver uke. Lager du sausene fra bunnen er middagen full av næring ...

Lunken nudelsalat

15.04.2012

Lag sauser og dressinger selv, så vet du hva de inneholder og du kan bruke alternativer til det usunne hvite sukkeret ...

Samarbeidspartnere

Annonsører