Spagetti med tomater

12.06.2012

Det enkleste er ofte det beste! Bruk søte sommertomater for alt de er verdt og server dem ganske enkelt med en god olje og frisk basilikum.

40 cherry tomater
fersk hvitløk
spagetti
god olivenolje
havsalt
2 ts råsukker
frisk basilikum

• Kok spagetti etter anvisning på pakken, minus et par minutter.
• Del noen av tomatene i to, la resten være hele.
• Ha godt med olje i en stor stekepanne, ha i tomatene og stek til de gir fra seg væske. Sleng dem litt rundt i pannen. Ha i hakket hvitløk, du bestemmer hvor mye du vil ha, sukker og salt og stek til det har karamellisert seg noe.
• Ha i mer olivenolje, vær sjenerøs, nykokt pasta og bland alt sammen godt.
• Riv eller hakk en god del frisk basilikum over og server.
• Noen vil sikkert gjerne ha nyrevet parmesan over. Gi dem tilbudet!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører