Våren på glass

26.02.2016

Med våren kommer skuddene på bjørka, irrgrønne og smakfulle. Tar du bjørkeskuddene tidlig nok er de dekket med et lag ...

Rosesaft

30.07.2015

Like før kronbladene faller til bakken skal du ta dem. De har blomstret og vært vakre lenge, nå kan de bli gode også. ...

Kirsebær i mange varianter

25.08.2015

Hva er vel bedre enn kirsebær? Lag deilige safter og likører.

Glup gløgg!

23.11.2014

Vi har tidligere skrevet om hjemmelaget gløgg – the hard way. Det var før vi ble tipset om en snarvei! YogiTea har en ...

Mjødurt – duften av sommer!

30.07.2012

Mjødurt har stor plass i mat- og medisinhistorien, men urtens mange egenskaper er nok ukjent for de fleste som vokser ...

Solbærbombe!

13.05.2013

For å beholde flest mulig vitaminer er det lurt å nyte solbær i sin ferskeste tilstand – verken kokt eller frosset. Men ...

Syltete agurker…

12.06.2013

Fremdeles mulig å få kjøpt sylteagurker. Er dere storforbrukere, noen av oss er det, legg ned minst 5 kilo når du først ...

Slik lager du gelé

13.06.2013

Ferske, rene råvarer, ikke for modne og høstet i tørt vær er viktige stikkord for en vellykket gelé. Slik går du frem:

Eplegelé og rognebærgelé

21.09.2012

Bruk høstens herlige norske epler og de røde bærne på trærne og lag gode geleer. På delikate glass er dette en fin ...

Hjemmelaget gløgg

27.11.2012

Alle ingrediensene er økologiske, og det kjennes på smaken! Lag små lekre flasker du kan ta med bort i juletiden. Dette ...

Egglikør

24.04.2012

Har du eldre folk i huset eller i nærheten? Da skal du lage egglikør til dem! Litt alkohol tåler de forhåpentligvis, ...

Samarbeidspartnere

Annonsører