Glup gløgg!

23.11.2014

Vi har tidligere skrevet om hjemmelaget gløgg – the hard way. Det var før vi ble tipset om en snarvei! YogiTea har en “Classic”-blanding med alle de riktige krydderene som trengs for å lage god gløgg. Dette er virkelig mye enklere enn å skaffe alt krydderet, koke det sammen og koke det inn.

Ha noen skjeer av krydderblandingen, som for øvrig ikke inneholder sort te, i kokende vann. Mengden må du vurdere selv, avhengig av hvor mange som skal nyte gløggen. Smak til med rårørsukker eller økologisk lønnesirup. Del appelsin, klementin eller sitron og ha i gryten.
At frukten er økologisk er spesielt viktig når skallet benyttes. Tilsett det du vil av hvit eller rød vin, sterkere brennevin, rød saft eller eplesaft. Ikke la blandingen koke etter at alkohol er tilsatt, men hold den varm og sett lokk på til den serveres. Krydderblandingen, som også finnes i poser, får du i helsekostbutikker. I tillegg til herlig smak dufter hele huset, eller kontoret, akkurat slik det bør dufte i desember for å komme i rett stemning.
Ho-ho-ho!

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører