Kantarellpasta

03.08.2012

Akkurat NÅ er tiden for sommerens aller beste pastarett! Raskt og smakfullt. Suverent om du har plukket kantarellene selv, men nesten like godt om du må kjøpe et par never.

Til 4 personer trenger du:
pasta, bred eller smal
god olivenolje
fersk hvitløk, 3 fedd
chili, 1/2 rød
bladpersille, fire grener
kantareller, så mange du vil spandere. Enten du har mange eller få setter den markante soppen uansett en god smak på retten.

Stek soppen i godt smør med litt salt og pepper mens pastaen koker. Du rekker også å finhakke hvitløk og chili, bladpersillen grovhakkes, mens pastaen koker. Når pastaen er ferdig og vannet helt fra, surrer du den i litt olivenolje og anretter på en veldig varm tallerken. Strø over hakket av hvitløk og chile og ha den varme, nystekte soppen på. Hell over litt mer olivenolje og strø bladpersille over til slutt. Sett gjerne den gode oljen og Maldonsalt på bordet, og server med godt brød og smør til.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører