Vilt med stuete bønner

27.08.2016

Til denne retten kan du bruke møre stykker fra både elg, rådyr, hjort eller rein. Alle slags bønner kan brukes, ...

Viltsuppe

27.08.2016

Hvis du slakter selv, del bog og bein og de ikke så møre delene på dyret i passe stykker slik at de passer i en gryte. ...

Varmrøyket andebryst

13.08.2015

Andekjøtt egner seg spesielt godt for varmrøyking, enten du gjør det i et varmrøykeskap eller i en vanlig grill med ...

Hjortegryter

08.10.2012

Slakter du selv, pass på at du tar vare på skanken og bogen til denne gryten. Sag, del kjøttet i passe ...

Små hjorteboller

07.10.2012

Enten du bruker hjort, elg, reinsdyr eller rådyr er dette noen små gode boller som det er lett å lage og smart å legge ...

Reinsdyr som biff

02.10.2012

Av de ni mest brukte kjøttslagene i Norge, scorer reinsdyr høyest på smak, hårfint foran lammekjøtt. Halvparten av ...

Tartar av hjort

21.09.2012

Bondens marked lanserte sin tredje bok i sommer. Fra ulike områder i Norge gir bøkene et innblikk i hva som finnes av ...

Vill pasta

29.08.2012

De små indrefiletene fra hjort, rein eller rådyr bør serveres med andakt. Her er en utradisjonell og herlig oppskrift ...

Langsomkokt reinsdyrskank

06.08.2012

Reinsdyrsteiker er vel og bra, Finnebiff også. Men av og til er det gøy å prøve noe nytt. Slakter du selv, behold nedre ...

Alternativ til surret reinsdyrsteik

29.09.2012

La oss slippe de grå, triste og gjennomstekte reinsdyrsteikene. Det gjør urett mot det delikate kjøttet. Det finnes ...

Elgkarbonader

02.08.2012

Hver familie har sin egen oppskrift på gode elgkarbonader. Her er vår. Du kan lage dem uten å tilsette medisterdeig, da ...

Henging og behandling av vilt

27.09.2012

De mange jegerne her i landet sørger for mat fra over 30 000 elg og enda flere hjort, 30 000 ender og gjess, 120 000 ...

Samarbeidspartnere

Annonsører