Landbruksministeren åpnet renmat.no

05.05.2012

19. april 2012: Landbruksministeren som var den aller første til å logge seg på Ren Mats nettside. Tydelig imponert manøvrerte Lars Peder Brekk rundt mellom guider og oppskrifter, bokanmeldelser og ernæringsartikler.

– Denne var lett og oversiktelig å manøvrer seg rundt i! sa Lars Peder Brekk da han som den aller første logget seg på renmat.no.
– Ambisjonene om 15% omsetningen av økologisk mat innen 2020 er kanskje et høyt mål her i Norge hvor vi har rik tilgang på ren mat. Men regjeringen står fast på dette målet, sa Brekk mens han sjekket guiden for Nord-Trøndelag. Det er mange leverandører, spisesteder og gårdsbutikker i landbruksministerens hjemfylke. – Og her har dere oppskrifter på fisk, ja. Det er bra, sa fiskeværeieren og den tidligere ansatte i Norges Fiskarlag.

Oikos står på for 15%-målet
– Oikos bidrar på mange områder med informasjon slik at etterspørselen etter økologisk mat i Norges skal vokse, sa redaktør Wanda Widerøe og forsikret Lars Peder Brekk om at det er stor interesse for ekte og gode råvarer for tiden.
– Vi merker det på Facebook, leserbrev og andre tilbakemeldinger. Folk blir mer og mer opptatt av at maten de spiser. Nettopp her i Norge hvor utgangspunktet er så bra, bør det være mulig å klare regjeringens mål, mente hun. – Oikos håper gjennom magasin og nettsted å nå ut med informasjon til et bredt publikum, med særlig fokus på barnefamilier.
– Det er nok en klok beslutning å satse på denne målgruppen, mente Brekk.

oikos.no
Oikos sine websider er også nye. Her kan dere finne økologiske nyheter fra inn– og utland, jordbrukstoff, politiske kommentarer og ellers alt som har med medlemsarbeid og organisasjonens øvrige arbeid å gjøre.
Ren Mats nettsted vil handle mest om mat og råvarer, nyttige adresser, råd og tips for en grønnere hverdag og et sunt kosthold.

Oikos/Ren Mat har samarbeidet med Papirfly i Sandnes som er leverandør av nettstedene.

Bildett: Landbruksminister Lars Peder Brekk logger seg på Ren Mats nettsider som den aller første. Redaktør Wanda Widerøe håper nettstedet vil inspirere.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører