Vil du bidra til Ren Mat?

27.03.2012

Ren Mat utgis av Oikos – Økologisk Norge som er en ideell organsisasjon. Honorarer og lønn er deretter. Men vi har et flott blad som det er hyggelig og morsomt å bidra til å gjøre enda bedre! Vi sender proffe fotografer og journalister på tur, og er åpne for frilansestoff. Vi setter stor pris på alle tips, bidrag og innspill - og ikke minst dere som vil bidra på et idealistisk grunnlag. Men vi er litt kresne…

Sjekkliste for dere som ønsker å bidra:

1. Dere må kunne litt om det dere skriver om.

2. Vi skriver kun om mat som er fremskaffet på naturens premisser, dyrket uten kunstige tilsetningsstoffer og giftige sprøytemidler. Dyrene vi forteller om må ha hatt et godt liv, så lenge det varte, og bøndene må ha en sunn og bærekraftig tilnærming til jobben sin.

3. Dere må kunne fatte dere i korthet siden vi foreløpig har relativt få sider til rådighet for å presentere dette viktige temaet; ekte mat.

4. Dere må skjønne forskjellen på hva som er interessant for flere tusen mennesker – og hva som er interessant bare for noen få. Vi skriver for de mange, siden omleggingen av Ren Mat i 2012 har vi nådd over 1 million lesere, fordelt på 23 utgivelser. Hovedmålgruppen vår er barnefamilier 30+ men vi har lesere i alle aldre.

5. Dere bør ha et ønske og en visjon om å gjøre verden sunnere og bedre – for oss alle. Det sies at journalistikk er objektiv, det kan diskuteres. I et blad som vårt gjør det en forskjell når saker og emner kommer fra både hjertet og hjernen.

Når dette er sagt ønsker vi alle som mener de har noe å bidra med velkommen med forslag på både tekst og foto.

info@renmat.no

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører