Oikos Sande

Bor du i Sande i Vestfold eller like i nærheten? Er du opptatt av hva vi spiser og hvordan maten vår blir produsert? Bli med gjengen i Oikos Sande i arbeidet for mer økologisk mat.

Lokallaget har variert aktiviteter. Her kan vi nevne: bakekurs med urkorn, matkurs med bønner og belgvekst, kompostkurs, fermenteringskurs, diskusjonsmøter og ut i åkeren med barn for å lære om frø og planter. Lokallaget ønsker å formidle økologi på en praktisk måte og har ingen bestemt avgrensing på aktiviteten så lenge det handler om økologi og hvordan vi alle kan bidra til et mer bærekraftig levesett.

Følg oss på facebook – Oikos lokallag i Sande https://www.facebook.com/groups/166202796822718/). Alle invitasjoner til aktiviteter legges på lagets facebookside.

Lokallaget ønsker også å støtte opp om andelslandbruk som et godt alternativ for lokal matproduksjon, med høy faktor av kunnskapsoverføring til de som deltar. For andelslandbruk følg facebooksiden «Økologisk andelslandbruk i Buskerud» https://www.facebook.com/Økologisk-andelslandbruk-i-Buskerud-1423250497951739/?fref=ts . I Sande er Søndre Ve andelsgård under oppbygging. Du finner dem på facebook her https://www.facebook.com/SondreVe/?fref=ts . Om du ønsker å delta, ta direkte kontakt med gården.

Du finne oversikt over planlagte aktiviteter for 2017 her.

Du finner vår årsmelding for 2016 i samlerapporten for alle lagene i Oikos her.


Vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen! Har du idéer eller annet du tenker vi kan jobbe med i fellesskap, eller i grupper for å bidra til ren økologisk mat, ta kontakt!

Kontaktperson: Anita Panman (styreleder), anita@panman.no, 952 84 942

Annonsører

Samarbeidspartnere