Vil du bli økoambassadør?

Ønsker du å bidra til å fremme økologisk mat og landbruk i samarbeid med Oikos? Ta kontakt med våre lokallag eller fylkeslag for å få høre mer om hvordan du kan bidra.

Som økoambassadør er du Oikos' representant og får blant annet delta på festivaler, arrangement, fagsamlinger og butikkoppdrag. Oikos har i løpet av året informasjonsstands på en rekke spennende arrangement, for eksempel Holmenkollen Skifestival, Øyafestivalen, Moldejazz og Matstreif.

Oikos vil kurse sine økoambassadører i økologisk mat og matproduksjon. Du får også sjansen til å bli bedre kjent med Oikos som organisasjon, og diskutere økologi med andre engasjerte.

Vi ser etter deg som er utadvendt, sosial og selvstendig. Du må gjerne ha kjennskap til og erfaring med økologisk mat og landbruk, men dette er ikke et krav. Videre må du gjerne ha meninger og ideer om hvordan vi bør kommunisere økologi i ulike sammenhenger.

Oppdragene som økoambassadør er sjelden lønnet, men vi vil selvfølgelig dekke eventuell reise og opphold. Andre økologiske goder kan likevel forekomme!

Om dette høres spennende ut, ta kontakt med lokallag og fylkeslag, eller eventuelt Inge Lindseth, inge@oikos.no, eller Elin Rømo Grande, elin@oikos.no, sentralt.

Annonsører

Samarbeidspartnere